دعوت نامه ی رسمی شرکت در جلسه کانون دانش آموختگان بهار

دانش پژوهان گرامی، موسسه بهار با هدف تداوم ارتباط و تعامل مفید و مؤثر شما عزیزان اقدام به تشکیل مجمعی جدا از بهار، اما با دانش آموختگان و دانشجویان بهار نموده است .

امید است با همکاری شما عزیزان و تمام کسانی که به نوعی میتوانند در راستای اعتلای این مجموعه به اهداف عالی آن کمک کنند؛ بتوانیم از آغازین روزهای این حرکت نوین گام هایمان را با اطمینان و استوار برداریم .

فلذا از شما دعوت میکنیم در اولین جلسه ی گردهمایی مربوط به کانون مورخچهارشنبه ، 12 اسفند 94 با حضور اساتید گرانقدر ، تعدادی از مدیران برجسته دانش آموخته موسسه بهار ،کانون مدیران ایران و انجمن مدیریت کسب و کار ایران شرکت بفرمائید.

دوستانی که علاقه مند هستند در تصمیم گیری های اصلی و بخش های اجرایی این برنامه نقشی بپذیرند ، جهت هماهنگی حضور خود میتوانند باسرکار خانم شعبانی (88730184) در تماس باشند .