سه شایستگی اصلی برای مدیران کافه و رستوران
ما معتقدیم که سه شایستگی اصلی وجود دارد که هر مالک و تیم مدیریت یک کافه یا رستوران موفق و سودآور باید آنها را ایجاد و حفظ کند. این شایستگیها شامل اجرای سیستمهای موثر، ایجاد یک فرهنگ قوی و مثبت و مهارتهای کسبوکار است.
سیستمها ، برای سازماندهی عملیات وارائه خدمات بهتر به مشتریان مورد نیاز هستند.
ایجاد حس و تجربه خوب برای مهمان بیشتر ازهر چیز دیگری ارزشمند است.
ایجاد یک فرهنگ قوی برای تیمسازی و مشارکت کارکنان نیاز است تا آنها مجموعه را متعلق به خود بدانند و به صورت تیمی کار کنند و تمام تلاش خود را بکنند تا از مهمانان خود به بهترین شکل پذیرایی کنند .
مهارتهای کسبوکار برای کنترل هزینهها مهم هستند، تا از نظر مالی تصمیمات درست بگیرند و اطمینان حاصل کنند که رستوران به سود کافی میرسد.
یکی از ارکان اصلی مدیریت خوب کسب و کار ، به ویژه در مورد یک رستوران ، درک و استفاده از گزارش مالی(سود و زیان) است. یکی از دلایل این است که، کسب و کار رستوران بسیار پویا است. هزینه فروش و حاشیه سود به دلایل زیادی می تواند به سرعت و به طور قابل توجهی تغییر کند. همچنین ، اکثر رستوران ها با درآمد خالص یا حاشیه سود بسیار کمی کار می کنند ، بنابراین یک تغییر کوچک در فروش یا هزینه ها می تواند تأثیر بسزایی در نتیجه نهایی داشته باشد. بنابراین وقتی تغییری در ترازمالی رستوران ایجاد می شود ، مالکان و مدیران باید نه تنها بدانند که مشکلی وجود دارد ، بلکه باید توجه خود را به آن معطوف کنند.
هر نوع تصمیم گیری دررستوران در نهایت تاثیر به سزایی در گزارش مالی شما ایجاد می کند.
تمامی فعالیت های رستوران از بازاریابی ، خرید ، فعالیت های آشپزخانه ، سالن ، بار ، انبارو بخشهای مختلف دیگر در نهایت در تراز مالی شما منعکس خواهد شد.
نکته این است که تنها راه برای دانستن واقعی نحوه انجام و مدیریت تقریبا تمام جنبههای رستوران تان از نظر نتایج مالی، دانستن اعداد و ارقام است، و تنها گزارش مالی جامعی که دارید، تراز مالی شما است
از ویژگی های سیستم های آموزشی ما آشنایی و ایجاد درک و تسلط کامل مدیران کافه و رستوران به موارد فوق میباشد.
شما هر چیزی که لازم است بدانید را یاد خواهید گرفت تا از گزارش های مالی خود برای مدیریت عملکرد مالی رستوران، تصمیمگیری بهتر، فعالتر بودن و واکنش پذیر بودن نسبت به مسائل جاری که بر عملکرد رستورانهای شما تاثیر میگذارند، استفاده کنید.
بنابراین اگر می خواهید مهارت های مالی خود و مهمتر از همه ، نتایج مالی رستوران خود را ارتقا دهید، بیایید شروع کنیم.