گزارش جلسه انتخاب هیات موسسین انجمن دانش آموختگان بهار

بسمه تعالی

جلسه انتخاب هیأت موسسین انجمن دانش اموختگان موسسه آموزش عالی بهار در تاریخ 12/12/94 با حضور اساتید و مدیران موسسه و بیش از 100 نفر از دانشجویان دوره های مختلف برگزار گردید.

جلسه با سخنرانی آقای دکتر فرضی پور درباره دلایل و مزایای تشکیل انجمن آغاز گردید . دکتر فرضی پور به مشکلاتی که پیش روی این نوع انجمن هاست اشاره کرده و در ادامه درباره شرح وظایف هیأت موسسین فرمودند که از جمله وظایف اعضای انتخاب شده به عنوان هیأت موسسین این است که مجوز های لازم را برای انجمن دانش آموختگان اخذ کرده و ساختار و اساسنامه ی انجمن را مشخص نمایند .

در ادامه دکتر شایق از اساتید برجسته ی موسسه بهار در مورد مزیت تشکیل انجمن فارغ التحصیلان صحبت فرمودند و عنوان کردند که جای تاسف است که ظرفیت های ما ایرانیان توسط مدیران خارجی کم گرفته می شود. ایشان تاکید فرمودند که وجود چنین انجمن هایی در تحصیلات آکادمیک دانشگاه های کشورهای پیشرفته متدوال بوده و خوب است که ما هم چنین برنامه ای را برای فارغ التحصیلانمان داشته باشیم.

سپس جناب آقای زارع به عنوان یکی از مجریان گردهمایی، کارهای انجام شده ی قبلی در این زمینه و برنامه های آینده را این چنین توضیح دادند .

"از اهداف و آرمان های وارد شوندگان در دوره های MBA, DBA ایجاد Networking است. همان طور که کانون مدیران ایران رسالت آموزش و انجمن مدیریت کسب و کار رسالت Business رابرعهده داشتند تا به الان ، انجمن فارغ التحصیلان این بستر را برای دانش آموختگان بهار محیا میکند که بتوانند در Networking سازنده ای با دوستان بهاری وارد شوند و ظرفیت های آن دو NGO را هم قابل استفاده کنند."

"آرمان های اولیه ورود دانش پژوهان MBA , DBA به این دوره ها ، در شکل گیری جریان انجمن فارغ التحصیلان بسیار حائز اهمیت هستند همان طور که رجال آمریکا در چند صد سال پیش منشور دموکراسی را متجسم شدند تا توانستند آن را به اجرا بگذارند ."

"دانشجویان بهار اعضای یک خانواده هستند حیف است که اعضای یک خانواده کنار هم نگه داشته نشوند."

"ما همه بهاری هستیم . در فصل بهار همه ی درختان جوانه می زنند مگر درختانی که هیزم شده اند ."

"کاش کاری کنیم که روزی به مسیری که رفته ایم و ثمره ای که داده ایم افتخار کنیم ."

از دیگر مجریان برنامه، آقای معینی کرمانشاهی بودند که استمرار ارزش افرینی را ضروری دانستند.

سرکارخانم پروانه مافی هم که از منتخبین مردم تهران در مجلس دهم شورای اسلامی و دانشجوی کد 23 DBA هستند کلام خود را با یادخدا و شکر توفیق خدمت رسانی به خلق آغاز کردند و در ادامه ذکر کردند که با بهار حدود 5 سال پیش توسط دکتر الوانی آشنا شدند و ذکر کردند که فضای مناسبی را که برای پیاده سازی اندیشه های ایشان وجود دارد را هم به عینه در بهار دیدند.

جناب آقای دکتر رضایی از اساتید گرانقدر بهار در ادامه به ایراد سخنرانی پرداختند که از نکات ذکر شده ایشان این بود که :

"بهار جایی است برای انسان های متنوع که خطا کنند و یاد بگیرند."

"اسم بهار مرا همیشه یاد آن ضرب المثل با یک گل بهار نمیشود می اندازد اما همیشه به خود گفتم که با اینکه با یک گل بهار نمی شود اما حداقل بوی بهار میرسد. "

"امیدوارم با کاری که راه می اندازیم بوی بهار آموزش، از طریق ما به دانشگاه های ایران منتقل شود . "

در جلسه 12 اسفند ماه 94، 18 نفر از کدهای مختلف برای عضو اصلی هیأت موسس و 3 نفر برای بازرس هیأت موسس کاندید گشته و هر کدام حدودا چند دقیقه وقت برای معرفی خود و رزومه ی کاری خود فرصت داشتند.

پس از یک بریک چند دقیقه ای حضار رای خود را در صندوق انداخته و اساتید محترم آقای دکتر خطیبی و آقای دکتر شعبانی به اعلام و شمارش آرا پرداختند که نتیجه نهایی به شرح ذیل به ترتیب اعلام میگردد:

اسامی اعضای اصلی هیأت موسسین :

1. آقای حمید زارع : فارغ التحصیل کد 44 دوره MBA ودانشجوی کد 17 دوره DBA

مدیر عامل شرکت آلتون طب

79 رای ؛ عضو اصلی هیأت موسسین

1. آقای سالارمعینی کرمانشاهی : فارغ التحصیل کد 20دوره MBA و کد 1 DBA

مشاور و مدرس در حوزه ی بازاریابی و فروش

78 رای؛ عضو اصلی هیأت موسسین

1. خانم پروانه مافی : فارغ التحصیل کد 23 دوره DBA

نماینده منتخب شهر تهران در مجلس شورای اسلامی

75 رای ؛ عضو اصلی هیأت موسسین

1. آقای علیرضا بهزادی پور : فارغ التحصیل کد 23 دوره MBA و کد 4 دوره DBA

مدیر بازاریابی بستنی میهن

70رای ؛ عضو اصلی هیأت موسسین

1. آقای سلطان حسین فتاحی : فارغ التحصیل کد 5 DBA

مدیر و بنیان گذار شرکت امرسان

63 رای؛ عضو اصلی هیأت موسسین

1. آقای محمدرضا چگینی : دانشجوی کد 102 دوره MBA و کد 17 دوره DBA و دکتری الگرو پرتغال

مدیر امور اقتصادی و سرمایه گذاری هلدینگ پارس

15. آقای حسین هویت طلب : دانشجوی کد 18 دوره DBA

مدیر منابع انسانی و مشاور راهبردی

58 رای؛ بازرس اصلی هیأت موسسین

در پایان برگزیده ای از سخنان کاندیداهای گرامی راهم که در جلسه 12 اسفند مطرح گردید ذکر میکنیم:

خانم مافی:

"فضای بهار ایجاد تعلق می کند و این خیلی خوب است ."

آقای بهزادی پور :

"تا حال آدم در جایی خوب نباشد هیچ سیستم آموزشی خوبی خوب کار نمیکند."

خانم محمودی :

"همیشه اولین ها را دوست میداشته ام . بهار همیشه جز اولین ها بوده است."

آقای الفت :

"وجود Business School ها در توسعه پارلمانی کمک بسیاری خواهند کرد."

"شایستگی مبتنی بر آگاهی ، کشور را از وضعیت جاری نجات می دهد . امیدوارم که انجمن فارغ التحصیلان بهار این اتفاق را منجر شوند."

آقای هویت طلب :

"تغییرات سازنده مهم از درون شروع می شوند. همانند تخم مرغی که اگر از درون شکسته شود به تکامل منجر می شود اما اگر از بیرون شکسته شود حیات تازه ای را منجر نمیگردد . در انجمن فارغ التحصیلان آدم هایی هم باید باشند که پشتیبان باشند و مراقب باشند که تغییرات از بیرون منجر نگردد."

جلسه اصلی انتخابات هیات مدیره انجمن دانش آموختگان ان شاء الله در اردیبهشت ماه ۹۵ باحضور بیش از ۱۰۰۰ نفر از دانشپژوهان انجام خواهد گرفت.