• وبلاگ
  • 93 بازدید

قیمت mba یا هزینه mba در ایران و خارج

قبل از پرداختن به قیمت دوره mba یا هزینه دوره mba لازم است بدانیم: همین که شما تصمیم گرفته‌اید روی خودتان سرمایه‌گذاری کنید و دوره mba را بگذرانید تصمیم بسیار مهم و ارزشمندی است. فارغ از اینکه قیمت mba یا هزینه mba و یا میزان سرمایه گذاری و هر آن چیزی که اسمش را می گذاریم چقدر باشد.

قیمت دوره MBA

کسب و کارهای امروز تا حد زیادی متوجه توجه نیاز آموزش شدهاند، یکی از مواردی که پاسخ مناسبی به این نیاز نیاز میدهد دورههای mba است. جدا ازینکه قیمت دوره mba چقدر است و یا هزینه دوره mba چگونه است، شاید بتوان گفت یکی از محبوب ترین دوره های آموزشی در سراسر دنیا دوره های mba است. یکی از مهمترین دغدغه شرکت کنندگان در این دوره هاقیمت دوره mba است. قیمت دوره mba بستگیهای زیادی دارد. اینکه شما برای گذراندن دوره mba کدام مدرسه کسب و کار یا کدام کشور و یا کدام دانشگاه را انتخاب می‌کنید، قیمت دوره mba شما را دستخوش تغییراتی می‌کند.

متوسط قیمت دوره mba در مدارس کسب و کار خارج از کشور چیزی حدود ۶۰ هزار دلار است اگر شما بخواهید در یکی از مدارس کسب و کار برتر در دنیا تحصیل کنید قیمت دوره mba می تواند تا بیش از ۱۰۰ هزار دلار افزایش پیدا کند.

قیمت MBA خارج از ایران

برای مثال طبق لیست زیر قیمت دوره های mba در بهترین مدرسه های کسب و کار دنیا چنین است.

قیمت mba در مدرسه کسب و کار هاروارد چیزی حدود ۶۶ هزار یورو در هر سال است.

هزینه ام بی ای در مدرسه کسب و کار استنفورد چیزی نزدیک به ۴۴ هزار یورو در سال است.

هزینه دوره mba در مدرسه کسب و کار شیکاگو چیزی حدود ۳۵ هزار یورو در سال است.

همچنین هزینه دوره mba دانشگاه کالیفرنیا چیزی حدود ۳۰ هزار یورو در سال است.

محبوب ترین کشورهایی که متقاضیان دوره های mba آنها را برای گذراندن این دوره انتخاب می کنند به ترتیب آمریکا انگلستان استرالیا کانادا و چین است.
متوسط هزینه دوره های mba در هر کدام از این کشورها متفاوت است

در انتهای مطلب لیستی از هزینه دوره های mba در کشور آمریکا و قاره اروپا را آورده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اعتبار MBA

قیمت MBA در ایران

هزینه دوره mba و یا قیمت mba در ایران بسته به مدرسه کسب و کار و یا دانشگاهی که انتخاب می کنید بسیار متفاوت است

هزینه دوره mba قیمت mba در مدارس کسب و کار ایران بین ۸ میلیون تومان تا ۳۰ میلیون تومان متغیر است

برخی از دوره های mba علی رغم این که ساعت بسیار زیادی دارند و اساتید منتور و کدهای بسیار زیادی در این دوره ها درگیر هستند قیمت های پایین تری دارند مثل دوره هایی که برای راه اندازی و مدیریت استارت آپ ها طراحی شده اند یا همان mba استارتاپ.

این دوره ها معمولاً برای نهاد برگزار کننده مدرسه کسب و کار باشد چه دانشگاه و یک مرکز نوآوری سود و فایده چندانی ندارد و هدف فقط پرورش افرادی است که بتوانند در آن اکوسیستم تأثیرگذار باشند و بعدها برند نهاد آموزشی را ترویج کنند.

نکته بسیار مهم در مورد قیمت دوره mba و هزینه mba آن است شما این هزینه را روی خودتان سرمایه گذاری کنید و طبق گفته بزرگان علم سرمایه گذاری و اقتصاد امن ترین جا برای سرمایه گذاری سرمایه گذاری روی خودمان است.

شرکت در دوره‌های mba و مدیریت کسب و کار در گرایش های مختلف از جمله می‌تواند برای ما بسیار بسیار مهم و قدمی بزرگ در مسیر پیشرفت ما باشد.

گرایش‌های دوره MBA

دوره MBA جنرال

دوره MBA مدیریت بازاریابی

دوره MBA مدیریت استراتژیک